Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Werkwijze

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische strafrecht. Ook kunt u via deze site een strafrechtadvocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Strafrecht Intakebalie 03 808 3719
U kunt gratis mailen of bellen met de Strafrecht Intakebalie via 03 808 3719 (bel gratis). De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

De juristen van de Strafrecht Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. 

Belangrijke informatie over de Strafrecht Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Strafrecht Intakebalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Strafrecht Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht
Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een strafrechtadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het strafrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

De Strafrecht Intakebalie - Stel uw vraag
Mail direct uw vraag of bel onze Strafrecht Intakebalie:
Bel met 03 808 3719
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een eerste
evaluatie. E�n van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga naar hoofdpagina Strafrechtadvocaten-Wijzer

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur