Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Valsheid in geschrifte

Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u verdacht wordt van het plegen van valsheid in geschrifte? Heeft u documenten aangepast op een manier dat het verboden is? Heeft u geprobeerd om de belasting te ontduiken? De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met zaken betreffende valsheid in geschrifte. Daarom kunnen de advocaten u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Valsheid in geschrifte
Valsheid in geschrifte wordt gestraft met straffen tot vijftien jaar cel. Het maakt daarbij uit of de persoon een openbaar ambtenaar is of een burger. Wanneer het gaat om een grote zaak kan het zo zijn dat er sprake is van een misdaad en het assisenhof moet oordelen over de strafbaarheid. Andere zaken worden door de correctionele rechtbank behandeld.

Een gespecialiseerde advocaat van Strafrechtadvocatenwijzer kan u bijstaan in zaken bij zowel de correctionele rechtbank als het assisenhof.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur