Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Tarieven pro deo-advocaat

Pro deo-advocaat strafrecht
De advocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor tweedelijnsbijstand, ook wel pro deo genoemd. De inschakeling van een pro deo-advocaat strafrecht is dan vrijwel kosteloos voor u. De kosten van deze pro deo-advocaat worden in geval van pro deo vaak geheel of grotendeels vergoed door de overheid.

Rechtshulp voor iedereen
Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. U komt in aanmerking voor pro deo als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Klik hier voor het overzicht. U bent dan meestal alleen een kleine eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat.

Via Strafrechtadvocatenwijzer kunt u daarom altijd rechtshulp verkrijgen van een ervaren strafrechtadvocaat ongeacht de hoogte van uw inkomen. 

Tarieven - Advocaten strafrecht
Ook als u niet in aanmerking zou komen voor pro deo, wordt u altijd vooraf ge�nformeerd over de kosten. Centraal staat steeds het belang van de zaak en de wensen van de cli�nt. Deze factoren leiden door gezamenlijk overleg tot een passende vergoeding voor de te verrichten diensten.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00