Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Tarieven pro deo-advocaat

Pro deo-advocaat strafrecht
De advocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor tweedelijnsbijstand, ook wel pro deo genoemd. De inschakeling van een pro deo-advocaat strafrecht is dan vrijwel kosteloos voor u. De kosten van deze pro deo-advocaat worden in geval van pro deo vaak geheel of grotendeels vergoed door de overheid.

Rechtshulp voor iedereen
Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. U komt in aanmerking voor pro deo als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Klik hier voor het overzicht. U bent dan meestal alleen een kleine eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat.

Via Strafrechtadvocatenwijzer kunt u daarom altijd rechtshulp verkrijgen van een ervaren strafrechtadvocaat ongeacht de hoogte van uw inkomen. 

Tarieven - Advocaten strafrecht
Ook als u niet in aanmerking zou komen voor pro deo, wordt u altijd vooraf geinformeerd over de kosten. Centraal staat steeds het belang van de zaak en de wensen van de client. Deze factoren leiden door gezamenlijk overleg tot een passende vergoeding voor de te verrichten diensten.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur