Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Advocatenkantoor DELILLE

Strafrecht Advocatenwijzer - vestiging Wingene

Meiboomstraat 4F
8750 Wingene
051 280 364
Intakebalie: 03 808 3719

Strafrechtadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie strafrecht. Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

 • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
 • Gratis intakeGratis intake
 • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
 • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: In overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.
Strafrechtadvocaat DELILLE staat U bij in alle strafrechtelijke procedures. Er wordt geen onderscheid gemaakt of U dader dan wel slachtoffer bent. U hebt recht op de beste verdediging die start met de bijstand voor en tijdens het eerste verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, beter bekend als de SALDUZ rechtspraak. Ook tijdens de procedures voor de Raadkamer, de Kamer van Inbeschuldigingstelling, de Correctionele Rechtbank en het Hof van Beroep gaan wij voor U door het vuur omwille van de beste verdediging. Indien U slachtoffer bent bespreken wij de mogelijkheid voor de aangifte van dergelijke feiten bij de politie of het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling in handen van de onderzoeksrechter. Daarnaast verlenen wij U bijstand in de afhandeling van uw burgerlijke belangen en het vorderen van mogelijke schadevergoeding in een procedure voor de Correctionele en/of de Burgerlijke rechtbank. Slagen of verwondingen, doding, doodslag, moord Diefstal, afpersing Misbruik van vertrouwen, oplichting, omkoping, heling, misbruik van vennootschapsgoederen Valsheid in geschrifte, valse getuigenis, meineed Belaging Laster en eerroof, belediging Zedenmisdrijven: aanranding van de eerbaarheid, verkrachting, openbare zedenschennis Bijstand bij het politioneel verhoor in het kader van de SALDUZ wetgeving … Wanneer U in aanraking komt met de politie of het gerecht, hebt U steeds recht op bijstand van een advocaat. Ook wanneer U wordt verhoord. Het advocatenkantoor DELILLE beschikt over een SALDUZ-lijn zeven op zeven die 24 op 24 uur bereikbaar is en dit op het nummer 0486/66 06 03. Wordt U in het midden van de nacht opgepakt dan staat het advocatenkantoor DELILLE klaar U bijstand te verlenen tijdens uw verhoor.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur,
(op vrijdag tot 18:30 uur), tijdens feestdagen gesloten.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • Openingsuren van
  08:00 tot 20:00 uur

 • Ook pro deo mogelijk

Advocatenkantoor DELILLEBel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3719(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Ook pro deo mogelijk