Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Advocatenkantoor Maarten Blondeel

Strafrecht Advocatenwijzer - vestiging Oudenaarde

Doornikstraat 15
9700 Oudenaarde
055 58 01 57
Intakebalie: 03 808 3719

Strafrechtadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie strafrecht. Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

 • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
 • Gratis intakeGratis intake
 • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
 • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Maarten Blondeel

Advocatenkantoor Maarten Blondeel opende zijn deuren in 2014. Het kantoor is zeer gunstig gelegen op wandelafstand van de Oudenaardse rechtbanken en de Oudenaardse strafinrichting.

Mr. Maarten Blondeel houdt vast aan een persoonlijke benadering van uw dossier. Luisterbereidheid en begrip voor het verhaal van de cliënt vormen steeds de aanvang van een dossier. Juridische bijstand is de taak van de advocaat, maar ook het sociale aspect is van groot belang in een strafdossier.

Mr. Blondeel staat zijn cliënten bij zowel van op de beklaagdenbank als aan de zijde van het slachtoffer, zowel voor de correctionele als voor de politierechtbank. Ook een deskundige kennis over schadebegroting is van groot financieel belang, hetzij aan de zijde van de beklaagde, hetzij aan de zijde van het slachtoffer.

Mr. Blondeel behartigt even goed belangen van particulieren als van firma's, verenigingen en vennootschappen. Naast een bijzondere interesse in het algemeen en bijzonder strafrecht (waaronder faillissementsmisdrijven) bouwt advocatenkantoor Maarten Blondeel tevens een algemene expertise uit op het gebied van huur, handelshuur, handelsrecht en beslagrecht.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regios: Oudenaarde, Aalst, Aspelare, Bazel-Waas, Belsele, Berlare, Beveren, Buggenhout, De Klinge, Denderleeuw, Dendermonde, Denderhoutem, Denderwindeke, Erebodegem, Erondegem, Erpe-Mere, Grembergen, Haaltert, Hamme, Heldergem, Hofstade, Laarne, Lede, Lebbeke, Kalken, Kruibeke, Laarne, Lokeren, Melsele, Mere, Moorsel, Ninove, Oordegem-Lede, Oudegem, Schellebelle, Sinaai-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Verrebroek, Waasmunster, Welle, Wetteren, Wichelen, Zele, Oost-Vlaanderen.


Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur,
(op vrijdag tot 18:30 uur), tijdens feestdagen gesloten.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • Openingsuren van
  08:00 tot 20:00 uur

 • Ook pro deo mogelijk

Advocatenkantoor Maarten BlondeelBel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3719(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Ook pro deo mogelijk