Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Advantius Advocatenkantoor

Strafrecht Advocatenwijzer - vestiging Kortrijk

Beheerstraat 44
8500 Kortrijk
056 38 03 44
Intakebalie: 03 808 3719

Strafrechtadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie strafrecht. Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

 • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
 • Gratis intakeGratis intake
 • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
 • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advantius Advocatenkantoor 

Advocatenkantoor Advantius bestaat sinds 1997. In dat jaar werd het opgericht door net de toen net afgestudeerde advocaat Dimitri Vantomme. In de twintig jaar die volgde heeft het kantoor dan ook geruime ervaring en kennis op strafrechtelijk gebied vergaard. Vanuit het hoofdkantoor te Kortrijk staat Advantius reeds 20 jaar cliënten bij door geheel Vlaanderen.

Het kantoor is gespecialiseerd in strafzaken. Hierdoor kunt u als verdachte maar ook als slachtoffer bij ons terecht voor juridische bijstand. Een aantal voorbeelden van strafzaken die wij behandelen zijn drugsdossiers, geweldsdelicten en verkeersmisdrijven.

Bij Advantius staan duidelijkheid en openheid voor u als cliënt voorop. Wij vinden het belangrijk dat u als client voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in uw strafrechtelijke dossier. Heldere en eerlijke communicatie over de te verwachten dienstverlening en kosten zijn volgens ons daarbij van het grootste belang.

Ons team is de afgelopen jaren gegroeid naar een viertal advocaten en een aantal administratieve medewerkers. Zij werken vanuit onze hoofdkantoor te Kortrijk en locaties te Wevelgem en Moeskroen. Hiervandaan bestrijkt ons team heel West- en Oost-Vlaanderen. 

Omdat bij een strafrechtelijke vervolging een goede verdediging van belang is kunt u bij ons ook terecht voor afspraken op de korte termijn. Wacht daarom niet tot belangrijke termijnen zijn verstreken maar neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers voor al uw strafrechtelijke kwesties.


Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur,
(op vrijdag tot 18:30 uur), tijdens feestdagen gesloten.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • Openingsuren van
  08:00 tot 20:00 uur

 • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3719(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Ook pro deo mogelijk