Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Van Hende & Partners Advocaten

Strafrecht Advocatenwijzer - vestiging Gent

Baliestraat 28
9000 Gent
09 298 0687
Intakebalie: 03 808 3719

Strafrechtadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie strafrecht. Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

 • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
 • Gratis intakeGratis intake
 • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
 • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Van Hende & Partners Advocaten Strafrecht

Het kantoor is opgericht in 1975, steeds gevestigd op dezelfde locatie. Het bestaat thans uit 7 advocaten en 3 administratieve krachten. Het kantoor heeft, van bij de aanvang, steeds bijzondere aandacht gehad voor de sociale problematiek waarmee de cliŽnt kan kampen. Onder de leuze "No nonsens" worden de dossiers meteen ten gronde geŽvalueerd en behandeld. Het belang van de cliŽnt staat centraal, maar er wordt opgetreden met respect voor de overige betrokkenen en het gerecht. Zo aan de voorwaarden voldaan is, kunnen dossiers onder de pro deo regeling (BJB) aanvaard worden.

Vier advocaten behandelen hoofdzakelijk strafrechtelijke dossiers. Filip Van Hende, een van de twee stichters van het kantoor, is met zijn 37 jaar ervaring (met o.m. al meer dan 50 assisenzaken) alom gerespecteerd in de sector. Serge Defrenne, advocaat sinds 1996, trad in 1999 toe tot het kantoor, is sinds 2006 vennoot, heeft eveneens een reputatie van betrouwbaar en gedegen advocaat opgebouwd. Eline Delasorte en Tine Coddens, advocaat sinds resp. 2008 en 2010, zijn de jongere krachten die in dezelfde lijn opgeleid werden en reeds ten volle een versterking betekenen. Uiteraard worden zowel dossiers van verdachten als van slachtoffers behandeld.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Aalter, Assenede, Baarle-Drongen, De Pinte, De Pinte-Zevergem, Destelbergen, Deinze, Deurle, Dikkelvenne, Drongen, Eeklo, Eke, Ertvelde, Evergem, Gavere, Gent, Gentbrugge, Gent-Zwijnaarde, Heusden, Kaprijke, Knesselare, Landegem, Ledeberg, Lembeke, Lochristi, Lotenhulle, Lovendegem, Maldegem, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Merendree, Nazareth, Nevele, Nevele-Vosselare, Oostakker, Oosteeklo, Oosterzele, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Kruis-Winkel, Sint-Martens-Latem, Sleidinge, Vurste, Waarschoot, Wachtebeke, Wondelgem, Wetteren, Zelzate, Zeveneken, Zomergem, Zwijnaarde, provincie Oost-Vlaanderen


Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur,
(op vrijdag tot 18:30 uur), tijdens feestdagen gesloten.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • Openingsuren van
  08:00 tot 20:00 uur

 • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3719(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Ook pro deo mogelijk