Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Stevens & Wallace Advocaten

Strafrecht Advocatenwijzer - vestiging Aalst

Karel van de Woestijnestraat 4
9300 Aalst
053 28 01 80
Intakebalie: 03 808 3719

Strafrechtadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie strafrecht. Altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

 • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
 • Gratis intakeGratis intake
 • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
 • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Stevens & Wallace Advocaten

Advocatenkantoor STEVENS & WALLACE is een middelgroot kantoor met vier advocaten dat werd opgericht door Mr. Theo STEVENS, sedert 1976 advocaat aan de Balie van Dendermonde.

Doordat het kantoor van Mr. Stevens sedert jaren de belangen van verschillende van de grootste verzekeraars van België en haar verzekerden verdedigt voor de correctionele rechtbanken over het ganse land, mag gerust gesteld worden dat u te maken heeft met een kantoor dat de klappen van de zweep kent op strafrechtelijk gebied.

Het kantoor treedt zowel voor daders als voor slachtoffers op en Mr. Stevens wordt geregeld op als lasthebber ad hoc van vennootschappen aangesteld (zowel persoonlijk gekozen als na aanstelling door de rechtbanken).

Wij raden sowieso aan om reeds in het kader van een eerste verhoor (Salduz) contact op te nemen met het kantoor, dit om te vermijden dat bepaalde zaken worden verklaard die later nadelig zouden kunnen uitvallen of om bepaalde (bijkomende) onderzoeksdaden te vorderen, maar ook wanneer u het kantoor raadpleegt nadat u een dagvaarding mocht ontvangen, zullen wij u bijstaan met de beste verdediging.

Ook voor het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling bij de onderzoeksrechter of de vrijgave te bekomen van in beslag genomen goederen, kan u bij ons kantoor terecht.

Hoewel het kantoor meestal een low profile aanpak verkiest (in het belang van de cliënt), zijn er verschillende zaken die de pers haalden, waarin het kantoor optrad. Zo ook het dossier van de negenjarige Porsche-bestuurder en het geval van zinloos geweld waarbij een man aan het station in Aalst in coma werd geschopt.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regios: Aalst, Aspelare, Bazel-Waas, Belsele, Berlare, Beveren, Buggenhout, De Klinge, Denderleeuw, Dendermonde, Denderhoutem, Denderwindeke, Erebodegem, Erondegem, Erpe-Mere, Grembergen, Haaltert, Hamme, Heldergem, Hofstade, Laarne, Lede, Lebbeke, Kalken, Kruibeke, Laarne, Lokeren, Melsele, Mere, Moorsel, Ninove, Oordegem-Lede, Oudegem, Schellebelle, Sinaai-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Verrebroek, Waasmunster, Welle, Wetteren, Wichelen, Zele, Oost-Vlaanderen


Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur,
(op vrijdag tot 18:30 uur), tijdens feestdagen gesloten.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • Openingsuren van
  08:00 tot 20:00 uur

 • Ook pro deo mogelijk

Stevens & Wallace AdvocatenBel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3719(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


 • Gespecialiseerd in strafzaken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Ook pro deo mogelijk