Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Snelheidsovertredingen

Bent u door de politie verhoord of aangehouden wegens te hard rijden? Heeft de politie uw rijbewijs ingetrokken? Bent u op dit moment in het bezit van een dagvaarding of een gerechtsbrief? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en beschikken over uitgebreide ervaring met verkeerswetgeving. Wij staan u altijd bij in uw verdediging, of u schuldig bent of niet, ook pro deo.

Verkeerswetgeving
Tot een bepaalde maximale snelheid krijgt u meestal een geldboete. Vaak ontvangt u dan een minnelijke schikking. Door te betalen, koopt u uw vervolging af. Bij een grove overschrijding van de maximumsnelheid wordt onmiddelllijk door de politie uw rijbewijs ingevorderd. De politie is daartoe wettelijk verplicht. Het rijbewijs wordt dan doorgestuurd naar de procureur des Konings die beslist of hij tot inhouding van het rijbewijs overgaat. Uw zaak wordt in ieder geval aan de politierechtbank voorgelegd. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer kunnen u hierbij vakkundig bijstaan.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur