Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Uw situatie bij strafbare feiten

Iedereen kan in aanraking met politie en justitie komen. Dat geldt niet alleen voor een particulier, maar ook voor een bedrijf. Als verdachte (eventueel minderjarig), maar ook als getuige of als slachtoffer. Indien u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit, kan dit grote gevolgen voor u hebben. Wat betekent een strafrechtelijke vervolging bijvoorbeeld voor het behoud van uw baan? Hoe krijgt u een ingetrokken rijbewijs weer terug nadat u wegens rijden onder invloed bent tegengehouden?

Klik hieronder voor meer informatie in verband met uw situatie:

Neem altijd een ervaren strafrechtadvocaat
Als u wordt verdacht of gedagvaard bent voor een strafbaar feit, dan kan dat terecht zijn. Het gebeurt echter regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. In beide gevallen is het raadzaam dat u in een zo vroeg mogelijke fase contact opneemt met een ervaren strafrechtadvocaat via Strafrechtadvocatenwijzer.

Onze werkwijze
Een advocaat strafrecht aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zal uw belangen behartigen en uw verdediging oppakken. Hij zal u voorlichten over wat u kunt verwachten. Onze advocaten zijn dan ook vertrouwenspersonen, gebonden door het beroepsgeheim. Meer informatie over onze werkwijze kunt u verkrijgen bij de Strafrecht Intakebalie, bel 03 808 3719 (van 08:00 tot 20:00 uur).

Strafrechtadvocatenwijzer zorgt voor de juiste verdediging, goede begeleiding bij het proces en het maximaal haalbare resultaat.

Vrije keuze advocaat strafrecht
Als u bent aangehouden krijgt u van overheidswege een advocaat toegewezen. U heeft echter altijd het recht om zelf uw strafrechtadvocaat te kiezen. Neem daarvoor contact met ons op. Onze kantoren vindt u in heel Vlaanderen. Onze advocaten behandelen alle soorten strafzaken.

Pro deo advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken waar mogelijk op pro deo basis.

 

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur