Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Schuld aan ongeval

Heeft te maken gehad met een (zwaar) verkeersongeval? Heeft u uw rijbewijs moeten inleveren? Bent u al in het bezit van een dagvaarding of een gerechtsbrief? Ongeacht uw situatie kunnen de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer u altijd ondersteunen bij uw verdediging voor justitie, ook pro deo. De advocaten hebben het verkeersrecht en strafrecht als voorkeurmaterie en ruime ervaring met verkeerswetgeving.

Verkeersongeluk en verkeerswetgeving
Bij een ernstig verkeersongeval stelt de politie meestal een strafrechtelijk onderzoek in om te onderzoeken of u (mede) schuldig bent aan het ongeval. Ook kan de politie in sommige gevallen overgaan tot intrekking van het rijbewijs, bijvoorbeeld wanneer sprake is van rijden onder invloed of overtreding van de rij- en rusttijdenwet door een beroepschauffeur.

Rechtvaardigingsgronden
Strafrechtadvocaten-Wijzer staat u bij om rechtvaardigingsgronden voor te dragen die wellicht uw straf verminderen of u vrijspreken van strafrechtelijke vervolging. De procureur des Konings kan ook besluiten tot verdere strafrechtelijke vervolging indien er sprake is van schuld aan de aanrijding volgens de wegcode. Gezien de complexiteit van uw verweer, de ernst van de beschuldiging en hoogte van de straffen die de procureur des Konings kan opleggen, raden wij u aan direct de vakkundige expertise in te roepen van een ervaren strafrechtadvocaat aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur