Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Rechtsmiddelen strafrecht

Als de rechter eenmaal een beslissing heeft genomen in uw strafzaak is het mogelijk dat u het daar niet mee eens bent. U vindt de straf bijvoorbeeld te hoog of u meent onschuldig te zijn. Tegen een vonnis van een gerecht kunt u een rechtsmiddel aanwenden. Doet u dat, dan zal een andere rechter nogmaals naar uw zaak kijken.

Bij de strafrechtadvocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer kunt u terecht voor:

Het belang van een strafrechtadvocaat
Het is van belang dat u zo snel mogelijk een advocaat inschakelt wanneer u een rechtsmiddel wilt aanwenden. De periode waarin dat mogelijk is kan kort zijn. Binnen het advocatenplatform van Strafrechtadvocatenwijzer is altijd een advocaat op korte termijn beschikbaar om uw zaak in behandeling te nemen.

Niet tevreden met het resultaat van uw rechtszaak en/of uw huidige advocaat? Een advocaat aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer beoordeelt uw zaak graag nogmaals (second opinion).

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur