Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg

Wordt u verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg? Heeft u al een dagvaarding of gerechtsbrief ontvangen? Of u schuldig bent of niet, doet er voor ons niet toe. Strafrechtadvocatenwijzer heeft als voorkeurmaterie strafrecht en heeft ruime ervaring met geweldsdelicten. Wij kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie.

Strafrecht
Opzettelijke slagen en verwondingen is het opzettelijk toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade tegen het lichaam van een persoon gericht. In het strafrecht wordt onderscheid gemaakt tussen opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg zonder de intentie te doden, en met voorbedachte rade (dit laatste heet opzettelijke doodslag). Indien u hiervan verdacht wordt, heeft u te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur