Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Opzettelijke slagen en verwondingen

Heeft de politie u verhoord of aangehouden wegens slagen en verwondingen? Heeft u opzettelijk iemand willen verwonden of willen slaan? Bent u inmiddels al in het bezit van een dagvaarding of een gerechtsbrief? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met geweldsdelicten. Daarom kunnen zij u uitstekend bijstaan in uw verdediging voor justitie, ook pro deo.

Opzettelijke slagen en verwondingen - advocaat 
Opzettelijke slagen en verwondingen is het opzettelijk toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade aan het lichaam van een persoon. U kunt een aantal jaren gevangenisstraf opgelegd krijgen. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van mishandeling, raden wij u aan om direct naar de politie te gaan. Niet alleen om aangifte te doen, maar ook om het vaststellen en het vastleggen van het letsel.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur