Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Moord en doodslag

Word u verdacht van moord of doodslag (al dan niet met het oogmerk om te doden) en zit u in voorarrest? Of u schuldig bent of niet, doet er voor ons niet toe. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben ruime ervaring met geweldsdelicten. Wij staan u altijd met raad en daad bij, ook pro deo. Neem in een zo'n vroeg mogelijke fase contact met ons op!

Moord en doodslag
Als u verdacht wordt van een moord of doodslag, dan wordt u in voorarrest genomen. Het komt vaak voor dat niet de verdachte zelf, maar iemand anders een advocaat zoekt voor de verdachte. Levensdelicten zijn ingrijpende misdrijven. De straffen kunnen hoog zijn. Mogelijke straffen zijn: gevangenisstraf, soms een werkstraf en een boete. Maar ook vrijspraak behoort tot de mogelijkheden.

In ieder geval heeft u te maken met een serieuze confrontatie met justitie. De ervaren advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zorgen voor de juiste verdediging, goede begeleiding bij het proces en het maximaal haalbare resultaat.

De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer behandelen onder andere de volgende zaken:

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur