Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Moord en straf

Word u verdacht van moord? Dan is de kans groot dat u in voorarrest zit in de periode van verhoor tot aan de uitspraak van de rechter. Of u nu schuldig bent of niet, de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer staan u met raad en daad bij, ook pro deo. Wij adviseren u om in een zo vroeg mogelijke fase contact op te nemen met onze Strafrecht Intakebalie.

Moord en straf
Moord is het op onwettige wijze opzettelijk en met voorbedachte rade een ander van het leven beroven. Moord is een zeer ernstig misdrijf en de wet legt daarvoor zware straffen op. Mogelijke straffen die u kunnen worden opgelegd zijn een gevangenisstraf en internering. Uiteraard is ook vrijspraak mogelijk.

Voorarrest
Als u wordt verdacht van moord, dan wordt u in voorarrest genomen. Het komt vaak voor dat niet de verdachte, maar iemand anders een advocaat voor u zoekt. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Een advocaat via Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verweer zo spoedig mogelijk organiseren.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur