Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Drugsproductie

Bent u verhoord of aangehouden door de politie omdat u thuis cannabis (hennep) kweekt? Is uw hennepplantage opgerold? Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u drugs als cannabis of xtc heeft geproduceerd? Of bent u betrokken bij een bedrijfsmatige vorm van drugsproductie? Wat uw situatie ook is, de met drugsmisdrijven ervaren advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer kunnen u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Drugswet - strafrechtadvocaat
De drugswet maakt een onderscheid tussen cannabis en andere illegale drugs. Aan cannabisbezit, cannabisgebruik en zeker aan kweek van cannabis, hennep of wiet kan altijd een straf vasthangen. De wet maakt onderscheid tussen minderjarigen en meerderjarigen. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Een strafrechtadvocaat kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren. Bij verdenking van een drugsmisdrijf is het van groot belang om altijd een advocaat in te schakelen. De straffen kunnen namelijk bijzonder zwaar zijn.

Harddrugs
Naast het kweken van cannabis zijn ook andere vormen van drugsproductie verboden. U kunt daarbij denken aan een xtc-lab, waarin xtc-pillen gemaakt worden. Hierbij gaat het dan om harddrugs, waarbij er dikwijls ook zwaarder gestraft wordt.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur