Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Illegaal drugsbezit en drugshandel

U bent strafbaar als meerderjarige als u illegale drugs bezit, verkoopt of gratis uitdeelt. Bent u verhoord of opgepakt voor verboden drugsbezit, drugsgebruik of drugshandel of heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen? De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met drugsmisdrijven. Daarom kunnen zij u uitstekend bijstaan bij uw verdediging, ook pro deo.

Wet op de verdovende middelen
De wet op de verdovende middelen bepaalt dat het verkopen, de productie, het kopen, dealen en rijden onder invloed van illegale drugs verboden is. Wordt u gepakt, dan krijgt u altijd een proces-verbaal. Het parket heeft verschillende mogelijkheden om u te straffen. De correctionele rechtbank kan u een geldboete en/of een gevangenisstraf opleggen. De rechtbank zal u in ieder geval zwaarder straffen dan bij cannabis het geval is. Schakel bij een dagvaarding direct de hulp in van een met drugsmisdrijven ervaren strafrechtadvocaat via Strafrechtadvocatenwijzer.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur