Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Gewapende overval

Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u geweld heeft gebruikt bij een diefstal? Heeft u een winkel overvallen? Of heeft u op straat bewapend een diefstal gepleegd op een persoon? Of u schuldig bent of niet, maakt voor ons niet uit; de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zullen u altijd met raad en daad bijstaan bij uw verdediging, ook pro deo.

Straffen geweld
Een geweldsdelict houdt in dat er een vorm van geweld gebruikt wordt, of dat er gedreigd wordt met geweld. Het kan zijn dat u voor deze feiten voor de rechter moet verschijnen.

Een gewapende overval
Een gewapende overval is een diefstal die gepaard gaat met het gebruik van enige hulpmiddelen (wapens). Een gewapende overval kan gepleegd worden op een winkel, bedrijf of woning.
Een gewapende overval is een serieuze misdaad en wordt zwaar gestraft. Het is van belang tijdig een goede advocaat in te schakelen.
Ook familieleden of vrienden kunnen voor een verdachte een advocaat inschakelen, wanneer de verdachte gearresteerd is of in voorarrest zit.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur