Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Gevaar veroorzaken op de weg

Bent u door de politie aangehouden wegens gevaarlijk rijden? Of heeft u bijvoorbeeld agressief gereden? Heeft u een dagvaarding ontvangen of een minnelijke schikking van de procureur des Konings waar u het niet mee eens bent? Strafrechtadvocatenwijzer heeft als voorkeurmaterie strafrecht en heeft ruime ervaring met het verkeersrecht en de verkeerswetgeving. Wij kunnen u dus vakkundig bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Verkeersrecht
Agressief rijgedrag is volgens de wet verboden. De wet verbiedt om u zodanig te gedragen dat er gevaar op de weg wordt veroorzaakt of dat er gevaar veroorzaakt kan worden, of dat het verkeer op de weg door uw gedrag wordt gehinderd of kan worden gehinderd. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren. De aangesloten advocaten hebben uitgebreide kennis van het verkeersstrafrecht en en staan u bij om goede en effectieve rechtvaardigingsgronden voor te dragen bij het bepleiten van uw strafzaak.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur