Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Fraude

Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u verdacht wordt van fraude? Heeft u gefraudeerd bij uitkeringsinstanties of wordt u verdacht van computerfraude? Heeft u geprobeerd om de belasting te ontduiken? De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met vermogensmisdrijven zoals diefstal en fraude. Daarom kunnen de advocaten u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Economische misdrijven
Het plegen van fraude en diefstal zijn misdrijven. Fraude bestaat in vele vormen, zoals bijvoorbeeld schriftvervalsing, intellectuele eigendomsfraude, fraude op het vlak van uitkeringen en internetfraude. Het parket kan u een gevangenisstraf of geldboete opleggen. In alle gevallen kan een strafrechtadvocaat van Strafrechtadvocatenwijzer uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Wij behandelen onder meer de volgende soorten strafzaken:

  Pro deo-advocaat
  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

  Bel ons gratis 03 808 3719
  Strafrecht Adviesbalie
  Mail ons uw vraag of verzoek

  Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur