Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Fiscale misdrijven

Is uw onderneming door de bijzondere belastinginspectie bezocht? Bent u als bedrijfsleider benaderd voor huiszoekingen? Heeft u geprobeerd om belasting te ontduiken? Heeft u een dagvaarding of gerechtsbrief ontvangen en heeft u bijgevolg behoefte aan deskundige en effectieve bijstand door een advocaat? Neem dan direct contact op met Strafrechtadvocatenwijzer.

Fiscale misdrijven
Indien de problemen met de belastingdienst bestaan uit geschillen die niet kunnen worden opgelost met een belastingadvies, is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter. Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam en kan u veel geld besparen. Een advocaat geeft u bijstand van het begin tot het eind van het proces. Regelmatig wordt een zaak buitenrechtelijk opgelost door middel van een minnelijke schikking. Is een proces niet te vermijden, dan is vrijspraak voor uw advocaat het doel of anders het streven naar 'damage control'.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur