Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Economische misdrijven

Bent u verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u zich bijvoorbeeld niet heeft gehouden aan de wettelijke openingstijden van uw winkel of omdat uw beroepschauffeur zich niet heeft gehouden aan de rij- en rusttijden? In die gevallen gaat het om een economisch misdrijf. Economischeámisdrijven zijnámisdrijven die een economische insteek hebben. Of u schuldig bent of niet maakt voor ons niet uit, de advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer staan u met raad en daad bij, ook pro deo.

Economische misdrijven
'Economische misdrijven' is een brede term waaronder talloze strafbare feiten vallen. Wanneer u verdacht wordt van een economisch misdrijf, is het mogelijk dat u gedagvaard wordt. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Wanneer u wil voorkomen dat de continuïteit en reputatie van uw onderneming wordt geschaad, raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indienámogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur