Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Drugssmokkel

U bent strafbaar wanneer u drugs bezit, produceert, verhandelt of smokkelt. Bent u aangehouden omdat u drugs gesmokkeld heeft? Of heeft u buiten uw eigen wil om drugs gesmokkeld? De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer zijn gespecialiseerd in drugsmisdrijven. Zij kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer tegen de verdenking van de Procureur des Konings. Bent u zelf niet de verdachte? Dan kunt u ook voor familie of vrienden een advocaat inschakelen.

Drugssmokkel
Drugssmokkel is het transporteren van verboden middelen van het ene land naar het andere. Allerlei verdovende middelen vallen onder het woord drugs. Drugssmokkel is in elk land strafbaar gesteld. Vaak gelden er hoge straffen voor drugssmokkel. Tot zelfs aan de doodstraf toe. Daarnaast wordt er nauwelijks onderscheid gemaakt tussen de smokkel van softdrugs en harddrugs.

Ook het onvrijwillig smokkelen van drugs is drugssmokkel. Zo kan het zijn dat iemand verboden middelen in uw bagage heeft verstopt. Ook in dat geval is het raadzaam tijdig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur