Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Drugsmisdrijven

Bent u verhoord of aangehouden door de politie in verband met drugs? Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u drugs heeft gesmokkeld, geproduceerd, verhandeld of in het bezit heeft? Wat uw situatie ook is, onze advocaten gespecialiseerd in drugsdelicten kunnen u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Drugswet - strafrechtadvocaat
De drugswet maakt een onderscheid tussen cannabis (hennep) en andere illegale drugs. Cannabis blijft niettemin een illegaal product. Aan cannabisbezit en/of cannabisgebruik kan altijd een straf vasthangen. De wet maakt onderscheid tussen minderjarigen en meerderjarigen. U loopt dus het risico op een serieuze confrontatie met justitie. Strafrechtadvocatenwijzer kan uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Strafrechtadvocatenwijzer behandelt onder meer de volgende zaken:

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Onze advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur