Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Advocaat diefstal en fraude

Heeft u een dagvaardingontvangen omdat u wordt verdacht van verduistering, oplichting, diefstal of fraude? Heeft u goederen, geld of informatie gestolen?De bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben uitgebreide ervaring met vermogensmisdrijven zoals diefstal en fraude. Daarom kunnen de advocaten u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

Vermogensmisdrijven
Fraude
en diefstal zijn twee verschillende soorten misdrijven maar vallen beiden onder de categorie vermogensmisdrijven of misdrijven tegen eigendommen. Bij diefstal neemt u bedrieglijk iets weg wat niet van u is. Bij fraude stelt u de zaken anders voor dan deze in werkelijkheid zijn. Dit kan bijvoorbeeld door het vervalsen van papieren of digitale gegevens.

Fraude
Fraude bestaat in vele vormen, zoals bijvoorbeeld schriftvervalsing, intellectuele eigendomsfraude, fraude op het vlak van uitkeringen, zwartwerk , internetfraude, financiële fraude of faillissementsfraude. Bij veroordeling kan de rechter u een geldboete of een gevangenisstraf opleggen.

Diefstal
Diefstal is een misdrijf dat veelvuldig en in allerlei vormen voorkomt. Advocaten behandelen de meeste diefstaldossiers op het gebied van winkeldiefstal, gewapende overval en inbraak.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur