Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Word ook deelnemer

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Wilt u als advocatenkantoor ook deelnemen aan het grootste strafrecht advocatenportaal van België? Beter gevonden worden via het internet en meer effect halen uit digitale dossiers? Als deelnemer aan Strafrechtadvocatenwijzer.be (SAW) ontvangt uw kantoor regelmatig nieuwe strafdossiers en geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen:

KantoorprofielWebsite en kantoorprofiel

Strafrechtadvocatenwijzer.be heeft een aantrekkelijke en state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we een groot aantal bezoekers (ruim 5.500 per maand). Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de strafrechtadvocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel uitstekend vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

AanvragenWaardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via het gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat digitaal alle dossiers doorgestuurd.

BereikbaarheidOptimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook 's avonds en in het weekend. Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen. Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

ExclusiviteitExclusiviteit

Elke deelnemer ontvangt exclusieve aanvragen uit het eigen gerechtelijke arrondissement.

SamenwerkingSamenwerking

Strafrechtadvocatenwijzer.be is een unieke Belgische formule met een groot aantal kantoren door heel Vlaanderen en Brussel. Vanuit dat perspectief is Strafrechtadvocatenwijzer.be ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met verschillende belangrijke partners. Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

PlatformKwaliteitsplatform

U sluit zich aan bij een kwalitatief platform van strafrecht advocaten in Vlaanderen en Brussel. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het platform aan elkaar doorspelen.

KostenbesparingKostenbesparing

Als een groot platform van kantoren zijn wij in staat om samen een duidelijk kostenvoordeel bij inkoop te behalen. Bijvoorbeeld op het gebied van advertentie-inkoop en marketing.

GedragsregelsConform de deontologische voorschriften

Deelnemers aan Strafrechtadvocatenwijzer.be betalen een vaste vergoeding per maand. De werkwijze en de manier van samenwerken zijn conform de geldende deontologische voorschriften.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met Advocaten Zakendesk. U kunt ons bellen via 03 808 5919 of stuur een e-mail aan: operations@omnirecht.beContactgegevens OmniRecht BVBA:

De Keyserlei 58-60/bus 19 | 2018 Antwerpen
T: 03 808 5919 | F: 03 218 20 20 | E: operations@omnirecht.be