Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


BTW-fraude

Heeft u een dagvaarding of een gerechtsbrief ontvangen omdat u verdacht wordt van BTW-fraude? Heeft u niet al uw opbrengsten aangegeven? Of heeft u een carrousel-constructie gebruikt om de omzetbelasting terug te vragen? Wij staan u graag bij in uw fraudezaak. De advocaten kunnen u uitstekend bijstaan in uw verdediging, ook pro deo.

BTW-fraude of omzetbelasting fraude
Het plegen van BTW-fraude is een misdrijf. Wanneer u ten onrechte belastinggeld terugvraagt, bent u strafbaar bezig. Ook heft gebruik van bepaalde constructies, zoals de carrousel-constructie, waarbij voortdurend goederen worden doorgeleverd en BTW-bedragen worden teruggevraagd, is strafbaar. Wanneer u gepakt wordt, moet u bij de rechter komen.

In alle gevallen kan een strafrechtadvocaat van Strafrechtadvocatenwijzer uw verdediging zo spoedig mogelijk organiseren.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Strafrechtadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur