Contacteer ons rechtstreeks
03 808 3719
Of stel uw vraag via Whatsapp
Strechtadvocaten Wijzer


Uw Advocaat Strafrecht

Strafrechtadvocatenwijzer.be is een gezamenlijk initiatief van diverse individuele strafrechtadvocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel die op deze website zijn vermeld. Met een groot aantal vestigingen door heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

De beste verdediging
Elke aangesloten advocaat van Strafrechtadvocatenwijzer staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten met het strafrecht als voorkeurmaterie. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak, ook pro deo. Neem contact op.

De advocaat strafrecht doet er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Samen met u gaat hij voor een maximale verdediging. De ervaren strafrechtadvocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader.

Pro deo-advocaat

Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. De advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand.

Strafrechtadvocatenwijzer - Voorkeurmaterie strafrecht
Via Strafrechtadvocatenwijzer kunt u voor een strafrechtadvocaat terecht in de volgende plaatsen: AalstAntwerpen (1), Antwerpen (2), Antwerpen (3), Beringen, Borgerhout, Brugge (1), Brugge (2), Brugge (3), Diest, Gent, Leuven (1), Leuven (2), Sint-Niklaas, Vilvoorde, Waregem (1), Wingene.

Bekijk alle advocatenkantoren

Bel ons gratis 03 808 3719
Strafrecht Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur